Bonjour
Door: Jacqueline en Leo
Blijf op de hoogte en volg Leo en Jacqueline
28 December 2009 | Frankrijk, Parijs
St.Malo. We zullen jullie de details van de rit en zeeziekte besparen maar we hebben meteen besloten om een dag in St. Malo te blijven en om de ommuurde, oude stad te gaan bekijken.
Het is namelijk niet de weg die zorgt voor moeilijkheden maar het zijn de moeilijkheden die zorgen voor de goede weg.
Bert, bedankt voor het regelen van het hotel!
Leuk op de boot was wel dat we een française (Delphine) tegen kwamen die ons spontaan €20 gaf toen ze van onze wandeling hoorde. Leuk hè.
We geven dit geld, als we terug zijn, aan Michelle Rutten. Zij is de projectleider voor het Rode Kruis Almere die alles voor onze wandeling v.w.b. het Rode Kruis regelt.
Michelle, hartelijk dank voor je vele werk.
Verder hebben we al gemerkt dat het hebben van de juiste kleding erg belangrijk is. We hebben het nog nergens koud gehad en ook tegen regen zijn we goed beschermd.
Mijn OK-muts heb ik ingeruild voor een all weather muts!
Morgen gaan we weer lopen en voor de verandering is dat 2 dagen lang naar het oosten om in Pontorson (vlak onder Mont St. Michel) te eindigen en daar Oud & Nieuw te vieren.
Daar hopen we, voor het einde van het jaar, nog een keer een stukje te kunnen schrijven. Het plaatsen van fotos blijft moeilijk.....
Wat trouwens ook opvalt, is dat we nog nergens vuurwerk hebben gehoord terwijl we dat in Almere, voor ons vertrek, al regelmatig hoorden!
Prettige laatste dagen van het jaar en de groeten van Leo en Jacq.
28 December 2009 - 14:40
Albert En Francis:
Welkom in Frankrijk, wij zijn er net weg :)
Veel plezier en een dikke supportknuffel
Albert & Francis -
28 December 2009 - 19:12
Marian:
Lijkt mij verschrikkelijk zo'n zeereis.Jullie zullen wel blij zijn om weer vaste grond onder je voeten te voelen.Gelukkig mogen jullie nu weer genieten.Hier in Almere klinkt inderdaad veel vuurwerk gisteravond tot 12uur s'nachts.Veel loopplezier de komende 2dagen en een mooie jaar wisseling.
Kuzz Marian -
29 December 2009 - 08:56
Danny:
Ik liep een beetje achter, maar gelukkig lopen jullie op tijd. Wat een belevenissen, nu al. Gelukkig zijn jullie goed in Frankrijk aangekomen en gaan jullie alleen nog maar over land verder. Alvast een heel goed uiteinde en heel veel wandelplezier in 2010.
Dikke X -
29 December 2009 - 12:34
Ineke:
Hoi beiden,
Wat een gedoe met die woelige baren! Gelukkig dat jullie zo wijs zijn om een dagje bij te komen.
Als het getij verloopt.....(bedoelen jullie dat met de moeilijkheden die de goede weg bepalen?
Het lijkt wel Bommeliaans)
Hier is alles rustig, voor het geknal sluiten we ons geloof ik af, want het was me nog niet opgevallen. Beroepsdeformatie?
Groeten, ook van Jesse, die steeds vraagt waarom jullie zo lang op vakantie gaan.
Ineke
29 December 2009 - 15:46
Arjen En Magda:
beste Leo+Jacqueline,
Leuk en aardig dat jullie een wandeltochtje maken van een kilometertje of wat, maar!!!!!!!!!!, hier in Nederland maken wij ons op voor de elfsteden-tocht, als je de weergoden mag geloven. Zie je het voor je in de kranten: "Arjen volbrengt barre tocht", nou nee, ik bekijk het (als het zover komt) vanuit een luie stoel met een lekker glaasje franse wijn en proost op jullie
groet uit het altijd zonnige Almere
Arjen en Magda -
30 December 2009 - 15:01
Miep En Anne:
Lieve Leo en Jacqeline,
Alvast de beste wensen voor een goed en gezond 2010!!!
Geweldig wat jullie aan het doen zijn, wensen jullie vele mooie kilometers toe!!!
hartelijke groeten van Anne en Miep. -
30 December 2009 - 16:22
Ingrid En Frank :
Hoi Leo en Jacqueline,
Vanuit een soppig wit ALmere wensen we jullie een fantastisch 2010 met heel veel wandelplezier, mooie ervaringen, bijzondere ontmoetingen, maar vooral veel liefde en gezondheid!! -
01 Januari 2010 - 16:47
Dinah:
Vandaag is het Nieuwjaar, dan proos ik op jullie, de allerbeste wensen en veel liefs van mij.Leuk om jullie te volgen, veel succes verder. -
01 Januari 2010 - 21:29
Hans S:
Hallo Jacqueline en Leo
Een gelukkig nieuwjaar gewenst! Verder veel doorzettingsvermogen, tijd voor bezinning en plezier dit jaar.
Hier in Almere is maar moeilijk lopen met al die platgestampte sneeuw.
Leuk om jullie zo te kunnen volgen. -
02 Januari 2010 - 18:53
Ellen:
Goed nieuw jaar en dat al jullie kilometers uit mogen komen . Niet teveel drinken want dan wordt de weg wel erg lang.Er ligt weer en flink pak sneeuw bij ons en de schaatsgekte draait al weer op volle toeren . groet Ellen -
03 Januari 2010 - 00:03
Antoinette:
Hoi wandelaars. Allereerst een heel Happy en Healthy 2010, ook van Jackie en John McGovern (KLM LAX, alweer lang geleden lijkt dat nietwaar?). We hebben hen over jullie voettocht verteld. Ik lees jullie verslag trouw en leef helemaal mee. Ik vind het een geweldige onderneming. Veel liefs en sterkte. -
03 Januari 2010 - 15:29
Marion:
De aller beste wensen voor 2010, dat jullie deze tocht met veel plezier en geluk mogen maken! Ik geniet nu al van jullie verhalen ( jammer dat je geen details gaf van de zee reis). Jacg. nog bedankt voor je lieve mail! Groetjes Marion -
03 Januari 2010 - 15:29
Marion:
03 Januari 2010 - 17:21
Arjen Magda:
Gelukkig nieuwjaar!!!!!!
04 Januari 2010 - 20:15
Ronald Z:
Ik vind het nu al top wat jullie presteren. Ik zal jullie blijven volgen. Toppertjes veel plezier en gezondheid toegewenst in het nieuwe jaar 2010.