Prettige Kerstdagen! - Reisverslag uit Dorchester, Verenigd Koninkrijk van Leo en Jacqueline Bouter - WaarBenJij.nu Prettige Kerstdagen! - Reisverslag uit Dorchester, Verenigd Koninkrijk van Leo en Jacqueline Bouter - WaarBenJij.nu

Prettige Kerstdagen!

Door: Jacqueline en Leo

Blijf op de hoogte en volg Leo en Jacqueline

24 December 2009 | Verenigd Koninkrijk, Dorchester

Hier weer een verslag van ons; deze keer vanuit Dorchester.
Gisteren was het een grauwe dag met regen, hagel en een beetje natte sneeuw. Dat leverde op onverwachte plekken ineens gladheid op.
We sliepen in een heel oude Inn waar zelfs Jacq moest bukken om naar binnen te komen. Niets voor Wilfried en Wilco dus...

Vandaag was het bewolkt, 7'C en eigenlijk helemaal droog.
De sneeuw is hier overal verdwenen en we hadden het op een gegeven moment zelfs (te) warm in onze thermo-kleding.
Ook de full english breakfasts zorgen er wel voor dat je de dag goed door komt!
Daarnaast hebben we natuurlijk nog de overlevingspakketjes van o.a. Paul & Angela, Dinah en Ellen. Bedankt daar voor.

Morgen lopen we het laatste stukje in Engeland; naar Weymouth. Daar zijn we ook 2e Kerstdag / Boxing Day en de 27e gaan we met de boot naar Frankrijk / St. Malo.

Allemaal prettige Kerstdagen gewenst. Geniet er van en tot de volgende keer.

• 25 December 2009 - 08:07

Arjen En Magda:

Beste luitjes,
    Zalig kerstfeest, op het moment van mailen naar jullie, sneeuwt het, kan mij niet herinneren wanneer wij een witte kerst hebben gehad. Wij blijven jullie volgen de komende tijd, vergeet geen (echte)christmas-pudding te eten.
    groet Arjen en Magda

• 25 December 2009 - 10:58

Frank En Ingrid:

Hele fijne kerstdagen gewenst met veel wandelplezier! Het zal jullie niet verbazen dat het bij ons ook wit is nu! Geniet van elke dag en houd ons op de hoogte!

• 25 December 2009 - 19:50

Martin En Diana:

Hele fijne kerstdagen voor jullie. Erg leuk om de verhalen te lezen. We blijven jullie volgen. Heel heel veel succes!
    liefs van Martin en Diana.
    PS. We missen je nu al jacq.

Leo en Jacqueline

Wij zijn Leo en Jacqueline Bouter (56 en 45 jaar oud) en van beroep senior-purser KLM en anesthesiemedewerker in het Flevoziekenhuis. Wij willen van 21 december 2009 tot 25 juli 2010 een pelgrimsreis ondernemen van Stonehenge in Zuid-Engeland naar Santiago de Compostela in Noord-West-Spanje over een afstand van 2010 kilometer. We hopen dat veel mensen onze reis willen sponsoren want op deze manier willen we geld inzamelen voor het Rode Kruis Almere en dan specifiek voor de reizen die zieke mensen kunnen gaan maken. Dat lijkt ons een mooie combinatie van onze 2 beroepen! Zie ook www.jacquelineenleo.nl Doe mee en vertel het verder!

Actief sinds 17 Maart 2009