Hoe het allemaal begon. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Leo en Jacqueline Bouter - WaarBenJij.nu Hoe het allemaal begon. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Leo en Jacqueline Bouter - WaarBenJij.nu

Hoe het allemaal begon.

Door: Jacqueline en Leo

Blijf op de hoogte en volg Leo en Jacqueline

01 Augustus 2009 | Nederland, Amsterdam

Ruim 30 jaar geleden las Leo het boek "Een late pelgrim op de melkweg" van Hans Annink (ISBN 9029706163) waarin deze zijn voettocht naar Santiago de Compostela (in Noord Spanje) beschrijft.
Toen Jacqueline in 2007 een longembolie opliep en voor haar herstel wilde gaan lopen, besloten wij één en ander te combineren en te gaan trainen.
Als training hebben we o.a. in Engeland langs Hadrian's Wall gelopen, in Wales over Offa's Dyke Path en in Nederland een deel van het Pieterpad.
Toen we een keer onze accountmanager bij Van Lanschot Bankiers spraken, opperde hij de mogelijkheid om een goed doel te sponsoren met onze tocht.
Op onze zoektocht naar een passend goed doel hebben we gekeken naar onze beroepen van Senior Purser bij de KLM (Leo) en anesthesiemedewerker in het Flevoziekenhuis (Jacqueline) en kwamen we uit op de "verzorgende vakanties van het Rode Kruis Almere". U kunt dit goede doel sponsoren vanaf
1 Eurocent per kilometer maar meer mag natuurlijk ook! Zie voor verdere informatie www.jacquelineenleo.nl

• 09 September 2009 - 20:09

Albert En Francis:

Nog maar 103 nachtjes slapen en dan gaan jullie beginnen!! We zullen jullie op de voet volgen :)
    Groetjes
    Albert en Francis

• 14 September 2009 - 08:04

Wilfried:

Jullie route bekeken, wat een tocht! Respect!

Ik doe het jullie niet na!

• 30 September 2009 - 19:27

Danny:

nu nog maar 82 dagen te gaan. Het aftellen kan beginnen :-). Geen blessures meer oplopen hoor! Tot die tijd nog veel wandelplezier.
    X

Leo en Jacqueline

Wij zijn Leo en Jacqueline Bouter (56 en 45 jaar oud) en van beroep senior-purser KLM en anesthesiemedewerker in het Flevoziekenhuis. Wij willen van 21 december 2009 tot 25 juli 2010 een pelgrimsreis ondernemen van Stonehenge in Zuid-Engeland naar Santiago de Compostela in Noord-West-Spanje over een afstand van 2010 kilometer. We hopen dat veel mensen onze reis willen sponsoren want op deze manier willen we geld inzamelen voor het Rode Kruis Almere en dan specifiek voor de reizen die zieke mensen kunnen gaan maken. Dat lijkt ons een mooie combinatie van onze 2 beroepen! Zie ook www.jacquelineenleo.nl Doe mee en vertel het verder!

Actief sinds 17 Maart 2009